202410 samen met sanne groene balk

Werk met mij

Of je nu op zoek bent naar meer balans in je leven, je zelfvertrouwen wilt vergroten of gewoon behoefte hebt aan een frisse start. Ik ben er voor jou om je te begeleiden op jouw unieke reis van groei en geluk. Hieronder vind je een handig overzicht van mijn aanbod. Voor alle diensten die ik aanbied geldt dat je zowel individuele sessies als (maatwerk)trajecten kunt boeken. Alles wordt daarbij intuïtief op jou afgestemd. Wat je hulpvraag ook is; tijdens al mijn sessies breng ik het fysieke, mentale en spirituele samen op een warme en nuchtere manier. Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden.

202410 samen met sanne groene balk 2

Mijn aanbod

Holistische
coaching & Therapie

Voel je je onrustig, onzeker of wil je traumatische gebeurtenissen uit het verleden verwerken? Als gediplomeerd coach & holistisch therapeut help ik je met een unieke combinatie van holistische technieken om belemmerende gedachten en patronen te doorbreken. Het resultaat is altijd krachtig en transformatief.

Reiki
healing

Als gecertificeerd reiki master help ik je door middel van handoplegging om lichaam, geest en ziel weer in balans te brengen. Dit kan zowel bij mij in de praktijk als op afstand zijn. Ervaar de ontspannende kracht van deze natuurlijke geneeswijze en kom weer in contact met je authentieke zelf.

Mama
coaching

Eén van de grootste transformaties die je als vrouw kunt doormaken is die van vrouw naar moeder. Want naast een baby, wordt er ook een mama geboren. Ervaar jij je zwangerschap of het moederschap als overweldigend? Je hoeft het niet alleen te doen. Met mijn coaching geef ik je weer rust en vertrouwen.

Business
coaching

Heb je een eigen bedrijf of organisatie en wil je het beste in jezelf en je medewerkers naar boven halen? Met mijn coaching help ik jou (en je team) om dat innerlijke vuur te (her)vinden, het zelfvertrouwen te vergroten en samen naar die next level te groeien. Het resultaat? Meer werkplezier en betere samenwerking.

Events

De tijd nemen om stil te staan, samenkomen om uit te rusten, verbinden met je innerlijke stem en met andere vrouwen: dat is de kracht van mijn vrouwencirkels. 

Ervaren en leren over reiki, de energiepunten in je lichaam, ontspanning en bewustwording doe je in mijn workshops.

Soon:
Ademwerk

Je adem is een enorm krachtige tool om het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren. Toch gebruiken we hier in het Westen maar zo’n 30% van onze longcapaciteit. Met ademwerk help ik je om opgeslagen spanning en emoties los te laten, waardoor je je weer als herboren voelt.

witte balk 2
offwhite balk 1

Even kennismaken?

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het bereiken van je doelen of heb je als particulier of bedrijf vragen over mijn aanbod? Neem gerust contact op, dan denk ik met je mee.